Menu

Cine sunt Mami şi Tati

 

Noi suntem Diana si Alex, dar acasa suntem Mami si Tati pentru Rares si Calin. Ei sunt nazdravanii nostri, de 11 ani cel mare si de 7 ani cel mic.

Suntem doi oameni simpli, ne-am indragostit in urma cu 11 ani si de atunci traim o poveste. O poveste cu copii, cu bune si rele, cu lacrimi de bucurie si de tristete, cu raceli si julituri, cu pupici gramada si imbratisari de la copiii nostri, cu momente frumoase in doi si cu multe aventuri in patru.

Traim povestea vietii noastre si daca e ceva ce am invatat in acesti 11 ani impreuna este ca nu intotdeauna e usor, dar ca un pic de rabdare in plus atunci cand simti ca nu mai ai deloc, poate face minuni. Si ca apoi, satisfactiile sunt mari!

Nu suntem specialisti in arta scrisului, insa este un lucru care ne place amandurora. Ne-am gandit ca prin acest blog vom reusi sa realizam un jurnal, un proiect de suflet la care visam de mult si totodata sa impartasim si altor persoane interesate, parti reale din viata noastra, lucruri amuzante sau doar utile la un moment dat.

Speram ca vom putea crea pe parcurs o legatura frumoasa si de lunga durata cu fiecare dintre voi, iar daca cineva o sa simta nevoia de informatii in plus, ne poate oricand contacta.

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
Sunt de acord