Menu
Copilarie

Scrisoare catre Mos Craciun scrisa in Regatul lui din Inverness

Anul acesta baietii au facut o altfel de scrisoare catre Mos Craciun. O scrisoare redactata de manuta lor mica, direct in Regatul Mosului din Inverness, Scotia.

A fost altceva decat ce faceau de obicei, in primul rand pentru ca este primul an in care au stat si au scris lista cu dorinte direct in zapada, ajutati de elfi. Eu prefer oricand niste sosete moi pe podeaua calduroasa a casei si nu bocanci uriasi tarati prin zapada, insa cine mai sunt eu cand vine vorba despre Mos Craciun. 😋

Cu verisoara lor, Erin

Recunosc insa ca toata aceasta experienta a fost unica si total altceva fata de ce stiam ca inseamna Scrisoarea catre Mos Craciun si un Regat improvizat pe asfaltul din Bucuresti.

Nazdravanii au fost foarte entuziasmati si mai ales emotionati as putea spune. Au fost ultimii care au terminat scrisorile din tot grupul de copii alaturi de care am intrat.  Stiau ca nu mai au timp sa se razgandeasca, sa corecteze sau sa mai adauge ceva dupa ce scrisoarea era sigilata, stampilata si pusa in cutia speciala care avea sa o trimita direct la Polul Nord, asa ca aceste ganduri le-au cam dat o multime de emotii.

Calin si-a dat tot interesul sa scrie cat mai corect si mai citet astfel incat Mosul sa nu dea de greu citindu-i scrisoarea. Rares a fost extrem de fericit sperand ca daca scrie tot ce isi doreste direct in Regatul Mosului, el ii va aduce absolut tot ceea ce a cuprins in scrisoare, indiferent daca mai greseste sau mazgaleste ceva .

Dorintele lor au fost sincere si raportate la varsta pe care o au, insa bucuria de a trai aceasta experienta a fost inimaginabila. Au avut ocazia sa cunoasca elfii lui Mos Craciun, sa vada inchisoarea lui Grinch, sa alerge printre mii de luminite colorate, sa se lase purtati de povestile spuse de elfii care ne-au insotit la fiecare pas, sa se bucure de ciocolata calda si magica din Regatul friguros al Mosului si sa admire renii care asteptau sa fie gata sania plina cu daruri pentru copiii din intreaga lume.

M-a bucurat tare mult sa ii vad atat de fericiti si de atenti la tot ce am gasit in aceasta padure vrajita din Inverness si totul i s-a datorat surorii mele care locuieste aici si care ne-a facut acest cadou minunat impreuna cu micuta Erin, fetita ei si verisoara nazdravanilor. ❤️

P.S.: Scrisoarea catre Mos Craciun scrisa de noi, parintii acum 2 ani si nepusa la cutia postala speciala pentru Polul Nord este indosariata in jurnal chiar aici.

1 Comment

  • […] Update: Anul acesta (2022) am ajuns in Regatul tau din Inverness, Scotia, iar nazdravanii au fost extrem de entuziasmati de ceea ce au gasit aici si de faptul ca au reusit sa-si puna scrisorile la cutia postala speciala pentru Polul Nord, dar mai multe am povestit aici. […]

    Reply

Lasă un Răspuns

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
Sunt de acord