Menu

Anul trecut ti-am scris despre iubirea noastra infinita. Anul acesta sentimentele fata de tine sunt aceleasi plus inca un infinit.

Stiai ca ai aparut pe lume la ora 06:05 intr-o zi de vineri?

Probabil ca de aceea iti si place sa te trezesti mereu devreme si ca zilele de vineri au devenit seri de baieti, alaturi de tati si Calin.

Coincindenta sau nu, azi dimineata ai deschis usa dormitorului meu la 06:10. Te-ai trezit singur si ai ales sa te muti in pat langa mine si Calin. Tati te insotea pentru ca probabil te auzise misunand prin casa in timp ce el se pregatea sa plece la serviciu.

Ai adormit destul de repede inapoi, insa eu nu. Eu am mai stat sa te privesc. Dormeai linisit alaturi de fratele tau.

Stiai ca imi place mult sa ma holbez la voi minute in sir atunci cand dormiti?

Moaca voastra de copil este senina, blanda si lipsita de griji, iar asta imi incarca toate bateriile.

Stiai ca tu ai reusit sa faci o zi din calendar sa conteze cu adevarat?

Ziua de 23 noiembrie nu mai este o zi ca oricare alta inca din 2012. Este una dintre acele zile speciale ale familiei noastre. Este ziua in care ai iesit ca viezurele din vizuina pentru ca te-ai hotarat sa ne cunosti.

Tu esti cel care ne-a facut parinti pentru prima oara si care ne-a aratat ca poti sa contruiesti frumos si trainic si fara manual de instructiuni.

Stiai ca tu esti cel care cauta permanent in sufletele noastre iubire, alinare, mangaiere si raspunsuri la toate curiozitatile, iar asta ne face pe noi niste oameni mai buni?

Tu esti nazdravanul nostru plin de sentimente si emotii puternice, de stari si energii pe care le descoperi zilnic si care iti incarca sufletelul mic si frumos.

Te iubim si iti multumim ca ne faci mandrii de tine in fiecare zi, ca ne zambesti si ne iubesti la randul tau. Si desi iti spunem zilnic ca te iubim, am senzatia ca uneori nu este suficient.

Stiai ca tu meriti multe si absolut tot?

Meriti sa vezi cele mai bune versiuni ale parintilor tai si noi inca lucram la asta si stiu ca vom lucra in fiecare zi tot restul vietii noastre.

Meriti sa zambesti, sa visezi cu ochii deschisi, sa crezi in tine, sa dormi fara griji si sa ai o viata minunata.

Iti multumim ca ne accepti asa cum suntem, uneori mai buni si alteori mai putin buni, iar pentru asta te rugam din suflet sa ne ierti, atunci cand este cazul.

La multi ani, Viezure pufos si delicios!

1 Comment

Lasă un Răspuns

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
Sunt de acord