Menu
Rupte din viata

De ce e azi o zi misto

– Voi sarbatoriti astazi sau nu?
– Ce anume?!
Ziua Internationala a Barbatului!
 
Eu traiesc inconjurata de trei barbati la mine in palat. Am un rege si doi printi. Pana si animalul nostru de casa e un mascul feroce, asa ca m-au cam inconjurat.
 
Recunosc ca am zile in care imi doresc sa fiu singura pe lume, dar si mai multe zile in care mor dupa ei si dupa felul in care ma fac sa ma simt in lumea lor de baieti.
 
Am zile in care invat foarte multe lucruri de la ei, dar si zile in care eu sunt cea mai misto profesoara, chiar daca ei nu ma plac mereu pentru asta si nu sunt atenti tot timpul la „cursurile” mele.
 
Am zile in care rad alaturi de ei pana la lacrimi, dar si zile in care lacrimile curg pentru ca ma simt epuizata intr-o viata plina cu energii, jocuri si toane de masculi.
 
Am zile in care trebuie sa le gatesc desi urasc sa fac asta, dar si mai multe zile in care sunt rasfatata ca o printesa cu tot felul de gustosenii.
 
Am zile in care ma las condusa de barbatii mei in foarte multe lucruri pe care le fac si le facem impreuna, dar si mai multe zile in care ideile, planurile si gandurile mele sunt puterea absoluta a lumii pentru ei.
 
Concluzia este ca imi iubesc barbatii mai mult decat orice altceva. Pe toti 3 ii iubesc la fel de mult, dar in forme si culori diferite, asa cum am mai scris si in alte file din jurnal.
 
Ii iubesc pana la Luna si la Stele de un infinit de ori, cum le place lor sa spuna.
 
Sunt mandra ca sunt a lor si ca ei sunt ai mei in fiecare clipa din viata, iar asta este cu adevarat un motiv ce trebuie sarbatorit!
De aceea azi este o zi misto. Pentru ca in rutina zilnica pe care fiecare dintre noi o traieste uitam sa ne gandim si sa ne bucuram de lucrurile mici si totusi atat de mari, de cele lipsite de sens si totusi atat de evidente.

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord