Menu
Copilarie

Craciunul se simte la fel oriunde suntem impreuna

Anul trecut sarbatoream pentru prima oara Craciunul departe de casa (link aici). Anul acesta este deja al doilea Craciun sarbatorit departe de apartamentul nostru calduros si mai ales de Soseta, pufosenia familiei.

De cand avem copii am petrecut dimineata de Craciun intai in trei si mai apoi in patru si-am desfacut cadourile singurei bucurandu-ne de ele si mai ales de bucuria de pe chipul micutilor. Anul acesta suntem in Scotia la sora mea si nazdravanii au deja emotii nestiind cum este sa-si desfaca darurile gasite sub brad de fata cu alti oameni si mai ales alaturi de verisoara lor de doar 3 anisori, care isi va dori cu siguranta sa smotoceasca si ea cu ei la ambalaje.

Anul trecut Craciunul ne-a prins in costum de baie pe malul oceanului, iar anul acesta suntem infofoliti pana-n gene undeva in nordul Scotiei, unde pana de curand ne-am dat pe deredelus si am mancat zapada.

Desi diferentele de la un an la altul sunt mari, Craciunul se simte la fel oriunde.

Se simte la fel pentru ca am mereu langa mine tot ce-mi doresc indiferent daca sunt in pantaloni de schi sau in slip. Atata timp cat cei 3 baieti ai mei imi sunt aproape si tin de cald sufletului meu, eu sunt bine oriunde in lume.

Avem si noi ca orice alta familie zile in care ne ciondanim, zile in care preferam sa ne ocolim prin casa si zile in care ne sufocam cu pupici, imbratisari si cuvinte dulci. De Craciun insa parca fiecare dintre noi uita de tot restul anului si in jurul nostru totul este magic.

De Craciun zambetele, pupicii si imbratisarile se inmultesc, iar buna dispozitie domneste linistita peste tot regatul zilelor neplacute.

De Craciun avem mai multa rabdare si nazdravanii sunt parca mai linistiti.

De Craciun povestim mai mult decat in orice alta zi a anului si toate povestile sunt inchise in sertare diferite fata de cele din timpul anului.

De Craciun suntem emotionati de fiecare data si entuziasmati la fiecare semn de bucurie de pe chipurile baietilor.

De Craciun parca totul pare altfel fata de restul anului. Parca ne transformam cu totii timp de cateva zile, sau poate de fapt acestia suntem noi cu adevarat…

Craciun magic sa avem si sa ne amintim de el peste multi ani de acum incolo! 🎄🎅🏼

Magia Craciunului de anul trecut.

Ajun de Craciun 2022

SI-am incalecat pe Nessi si v-am spus povestea noastra 😋

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord