Menu
Rupte din viata

2022 in 600 de cuvinte

Obisnuiesc ca la fiecare sfarsit de an sa fac o retrospectiva a lui si sa-mi propun cate ceva pentru anul ce vine. Sunt constienta in acelasi timp ca planurile pentru anul ce urmeaza nu au cum sa iasa daca nu ma si tin de ele, dar uneori inca mai cred in minuni. 😋

Tot aud ca daca iti pui dorinte in noaptea de Anul Nou ele se vor indeplini si desi cand eram tanara si credula aveam liste intregi cu dorinte de pus in noaptea dintre ani, ulterior m-am maturizat si am constientizat ca fara implicare si perseverenta nu se va indeplini nimic din ce-mi doresc daca nu pun osul la treaba.

Absolut tot ceea ce ne dorim tine de noi si nu de vreo forta a Universului sau de magia dintre ani. Magia dintre ani este de fapt vointa, capacitatea de invatare, ambitia si curajul fiecaruia dintre noi.

Cam asta este si ceea ce mi-am propus eu pentru 2023. Mi-am propus sa lupt pentru o Diana mai ambitioasa, mai increzatoare, mai curajoasa si mult mai sincera cu ea insasi. Si nu fac asta pentru ca anul acesta nu am fost asa, ci pentru ca stiu ca intotdeauna este loc de mai bine, mai ales cand vine vorba despre evolutia personala.

Voi lupta pentru a ma dezvolta mai mult, pentru a reusi sa iubesc mai frumos, pentru a petrece si mai mult timp de calitate alaturi de baieti si mai ales pentru a ma bucura mai mult de viata pe care o am. Voi gasi resurse de rabdare si de intelgere, voi mari doza zilnica de zambete si voi visa mai mult cu ochii deschisi. Voi incerca sa ignor oamenii care nu ma merita si sa ma bucur sincer de cei frumosi pe care ii am alaturi, sa profit de fiecare zi de vacanta, sa imi incarc bateriile in fiecare loc nou si frumos pe care pasesc, sa citesc mai mult si sa ma iubesc asa cum sunt si mai ales cum merit.

Cat despre anul care se termina… nu am doar cuvinte de lauda, insa aleg ca la bilantul de sfasit de an sa vad doar jumatatea plina a paharului. Aleg asta mai ales ca intotdeauna trebuie sa existe o balanta si pentru ca niciodata nu o sa fie doar bine mereu. Asadar aleg sa vad 2022 cu recunostinta si implinire sufleteasca, cu melancolie si pozitivism.

Eu cred ca acum cand trag linia de final de an, 2022 a fost pentru noi un an preponderant calm si senin, calduros si prietenos. Un an cu multa dezvoltare personala, cu zambete de copii din plin, cu foarte multa constientizare, cu munca mai putina dar de calitate, cu oameni misto in jur, cu vacante memorabile, prietenii noi si lucruri deosebite invatate aproape in fiecare zi.

2022 ne-a adus progrese, mai multa intelegere, rabdare in plus, mai multa iubire si surprize neasteptate. Ne-a reparat relatii, ne-a ajutat sa legam altele noi, ne-a impins sa cautam rapsunsuri, ne-a maturizat mai mult si ne-a pus limitele la incercare intr-un mod constructiv.

Sunt recunoscatoare ca mai pot adauga inca un an la numaratoarea vietii si sunt si implinita pentru tot ceea ce am astazi, dar si pentru ceea ce am reusit sa “adun” in jurul si mai ales in sufletul meu.

Am invatat in timp ca fiecare an aduce cate ceva bun in viata fiecarui om. Eu aleg ca la anul sa deschid mai mult ochii, sa ciulesc mai bine urechile si sa fiu mult mai prezenta in viata mea pentru a ma bucura de tot frumosul, ineditul si mai ales de toate culorile anului ce vine.

La multi ani!

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord