Menu
Rupte din viata

Unde-s multi puterea creste

Empatie, solidaritate, libertate, umanitate si unanimitate. Asta am simtit ieri dupa mult timp de fete ascunse sub masti, de restrictii, de stiri triste si intamplari tragice.

Am ales sa ne petrecem sambata impreuna si la gramada. Noi doi, nazdravanii, bunica si prieteni dragi, alaturi de mii de oameni.

Arena Nationala a fost suficient de incapatoare pentru toti, iar asta s-a intamplat datorita Saga Festival care alaturi de Pro TV si Kiss FM a organizat cel mai mare concert umanitar la care am luat parte pana acum.

Toate biletele au fost vandute pentru a ajuta refugiatii din Ucraina. Toti banii din vanzarea biletelor au fost redirectionati catre Crucea Rosie in sprijinul acestor oameni, in a caror piele nu-mi doresc sa fiu nici macar o secunda in viata asta.

Cantareti celebri din Romania si nu numai, au tinut scena ocupata timp de 8 ore, timp in care am simtit un aer de libertate de care imi era dor. Si ce mi-a placut mai tare a fost ca am simtit asta si la oamenii din jurul meu. Am simtit fericirea altora de a participa la un asemenea eveniment si mai ales sustinerea pentru oamenii din Ucraina care nu sunt altceva decat oameni la fel ca noi.

Cand am plecat de acasa am fost putin sceptica. Nu stiam cate persoane isi vor dori sa ia parte la acest concert caritabil si cat efort vor depune toti cei implicati in asta, insa ceea ce am vazut aseara m-a lasat fara cuvinte. Aseara am vazut ca se poate si ca sunt foarte multi cei care spera si care se implica asa cum stiu si mai ales cum pot.

Impreuna intre mii de oameni

Impreuna intre mii de oameni

A fost emotionant, spectaculos si mai ales din suflet. Mesajele cantaretilor au fost sincere, bucuria oamenilor a fost mare si speranta a atins cote maxime aseara cand foarte multi oameni au donat si au fost cu sufletele alaturi de refugiati.

Pe Rares si pe Calin nu i-am mai dus niciodata la un concert atat de mare si ne asteptam ca dupa 2-3 ore maxim sa ceara acasa, asa ca nu am fost pregatiti nici o secunda sa stam pana la sfarsit, desi eu personal imi doream destul de mult.

Ei doi au fost insa cei care au tras de noi sa mai stam putin si apoi inca putin, impresionati fiind de tot ceea ce vad si aud. Am fost mandra de ei pentru ca si-au dorit sa se implice si sa ajute asa cum stiu si inteleg la varsta lor.

Calin care ma ruga sa mai stam

Calin care ma ruga sa mai stam

Un Rares zgribulit dar fericit

Un Rares zgribulit dar fericit

Am fost o mama mandra pentru ca nazdravanii au empatizat cu tot ce au auzit in boxe. Pentru ca desi Calin a intrat plangand pe stadion din cauza numarului mare de oameni care l-a speriat, dar si a muzicii care se auzea foarte puternic, el si-a invins toate fricile si ne-a tinut acolo pana la sfarsit doar pentru ca i-a placut si asa a inteles el ca face bine. Mandra pentru ca Rares, desi avea alte planuri pentru seara trecuta, a preferat sa renunte la ele si sa ia parte la tot ce s-a intamplat acolo stiind ca ajuta.

Imbratisare calduroasa

Imbratisare calduroasa

Ne-a prins miezul noptii pe Arena Nationala, inghetati dar fericiti. Am cantat, am dansat, am ascultat si mai ales am inteles ca unde-s multi puterea creste si ca implicarea si empatia pot aduce bucuria unui om care chiar are nevoie.

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord