Menu
Din adancul sufletului

11 ani si-un carusel de emotii

Emotii traite si simtite intens. Emotii transformate in zambete, lacrimi, semne de intrebare, frici, explorari, tantrumuri, dar mai ales in cel mai frumos suflet de copil.

Emotii care te-au construit nazdravanul care esti azi si pe noi parintii care inca se straduiesc sa fie cei mai buni parinti pentru tine.

Emotii care s-au asternut in amintiri, dar si emotii care inca sunt vii in tine si te fac sa-ti doresti sa traiesti asa cum ai tu nevoie.

Emotii placute si emotii mai putin placute. Emotii la vedere si emotii ascunse. Emotii provocate sau emotii surpinzatoare. Emotii colorate si emotii monocrome.

Cred ca de fapt acesta este cuvantul prin care te-as descrie pe tine ca omulet – EMOTIE.

Tu esti copilul meu emotie.

Si de cele mai multe ori nu am inteles cat de frumos este sa traiesti totul prin emotii puternice asa cum o faci tu, asa ca cel mai probabil ca nu te-am sustinut intotdeauna. Nu te-am sustinut desi eu traiesc la fel ca tine, intens. Nu am avut insa suficient curaj ca sa imi dau voie sa ma exprim asa cum o faci tu, dar de 11 ani tot invat.

Astazi vreau sa cred ca am invatat atat de multe de la tine si ca ma descurc mult mai bine ca la inceput in a te sustine si a te mobiliza atunci cand ai nevoie mai mare de mine.

Tu m-ai invatat sa iubesc diferit si mai ales sa te iubesc mai mult si sa te accept asa cum esti, un copil minunat si plin cu emotii frumoase.

Stiu ca mai am inca de muncit cu mine ca sa te descopar in totalitate, pentru ca fiecare zi din viata alaturi de tine este o surpriza. Si stiu ca mai am de muncit si ca sa te ajut sa-ti dai voie sa traiesti real tot ce simti si sa nu crezi vreodata ca este gresit sa traiesti prin emotii.

Si de fapt cred ca asta este rolul meu in viata ta. Sa te sprijin de fiecare data cand ai nevoie ca eu sa fiu acolo. Nu-mi iese perfect deocamdata, dar nu ma dau batuta!

Cat despre rolul tau in viata mea?

Sa ma faci sa traiesc, sa iubesc, sa TE iubesc!

Misiune indeplinita, pustiule! Maica-ta te iubeste de nu mai poate si nu e singura!

Sper sa nu uiti niciodata cat esti de iubit si mai ales cat de special esti doar pentru ca simti totul atat de intens, copilul nostru emotie…

 

La multi ani extraordinari, Viezure nemaipomenit!

 

2022 – Timpul trece, iubirea ramane si creste

2021 – Stiai ca?

2020 – Iubire infinita

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord