Menu
Rupte din viata

Ce ma face fericita?

Semnificatiile zilelor din calendar ne pot face sa retraim momente, sa depanam amintiri, sa zambim sau nu. Astazi, ziua internationala a fericirii a venit catre mine cu o multime de ganduri:

Ce ma face fericita?

Cat de mult pot lupta pentru fericirea mea?

Cat de important este sa fiu fericita?

Azi sunt fericita oare?

Si am tot stat printre aceste ganduri fara sa imi pot raspunde pe loc la nici unul. La un moment dat insa, toate raspunsurile au mers in aceeasi directie. Au mers catre cei mai importanti 3 oameni din viata mea, catre ARC-ul meu de sustinere (ARC = AlexRaresCalin). Ei sunt cei care ma fac fericita, iar pentru ei pot lupta pana la epuizare si in orice conditii. Fericirea lor inseamna fericirea mea si in fiecare zi alaturi de ei eu sunt fericita!

Imbratisarile lor, pupicii pe care ii primesc, cuvintele frumoase spuse atunci cand nici nu ma astept, increderea pe care vad ca o au in mine, privirile lor pline cu dragoste, plimbarile mana de mana prin lume si toate zambetele lor senine si molipsitoare sunt lucrurile care m-au adus unde sunt astazi. Astazi sunt mandra de mine si fericita ca sunt atat de norocoasa.

In acest moment al vietii mele as descrie fericirea prin “familie”. Tu?

 

 

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord