Menu
Rupte din viata

Iubeste in fiecare zi

Pentru ca inca vad rosu in fata ochilor si pentru ca azi am trecut pe langa o multime de barbati aranjati frumos tinand in mana buchete uriase de flori, am decis sa ma intreb:

Este ziua de azi un semnal pentru cei care iubesc ocazional sau doar un motiv in plus de a fugi din rutina pentru cei care iubesc zilnic? Eu cred ca amandoua sunt valabile, dar cel mai important este unde ne incadram fiecare.

Nu cred ca ai nevoie de o zi anume ca sa iubesti, dar ai intr-adevar nevoie de o zi anume ca sa iti amintesti sa fugi de langa tot ce faci in mod normal si sa petreci timp doar in doi.

Nu ar trebui sa oferi flori la supra pret sau un cadou frumos invelit in rosu doar o data pe an, dar ar trebui sa o faci azi atunci cand ai uitat complet sa mai faci gesturi mici si semnificative in orice alta zi a anului.

Nu ar trebui nici sa pui mana pe telefon ca sa spui un “te iubesc” pe 14 februarie, cand ai multe alte zile in care poti face acelasi lucru din senin si ar suna mult mai sincer si mult mai frumos.

Poti sa iubesti in fiecare zi si in fiecare clipa daca asta vrei. Iubirea se simte, nu se programeaza si tocmai de aceea ar trebui sa ne dam voie sa fim indragostiti atunci cand sufletul ne cere asta.

Ar trebui sa ne lasam mai mult purtati de val si mai putin purtati de zilele din calendar atunci cand vine vorba despre iubire. Ar trebui sa invatam unii de la altii sa traim, sa simtim si sa fim.

Nu putem iubi doar de sarbatori sau in vacante, la fel cum nu putem sa iubim pe cineva doar cand primim un cadou sau un mesaj frumos.

Iubirea face parte din acele lucruri cu adevarat importante in viata si nimeni nu ar trebui sa astepte o zi anume ca sa ofere flori, bomboane sau un atat de simplu “te iubesc”. Tine doar de fiecare si de cum isi da voie sa simta.

In viata poti sa simti sau poti sa nu vrei sa simti. Poti sa zambesti sau poti sa nu vrei sa zambesti. Sa oferi sau sa nu vrei sa oferi, sa iubesti sau sa nu vrei sa iubesti, sa fii tu asa cum iti place sau sa nu vrei sa fii tu doar pentru ca ti-au spus altii cum este mai bine pentru tine.

Eu sunt „alta” pentru multi oameni din jurul meu si pe toti i-as sfatui la fel:

Iubeste in fiecare zi, nu uita de lucrurile cu adevarat importante si mai ales da-ti voie sa fii tu!

 

Tu ce alegi pentru tine?

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord