Menu
Impreuna prin lume

Lumea in care dinozaurii isi fac prieteni

Am ajuns aici de foarte multe ori avand doi baieti nazdravani. Cred ca fiecare dintre ei a avut la un moment dat acea pasiune uriasa pentru dinozauri, insa Calin parca a fost intotdeauna mai pasionat decat Rares daca ma gandesc bine.

Chiar si asa, de fiecare data cand ajungem aici, atat ei cat si noi simtim altfel entuziasmul reintalnirii cu reptilele uriase. Dinozaurii nazdravani din dotare se comporta mereu de parca este prima oara cand vad acest parc, desi nici nu mai stiu numarul de vizite facut aici de cand au aparut ei pe lume.

Intre timp pasiunile lor s-au diversificat, s-au inmultit si sunt legate cumva de varsta pe care o au in prezent, dar acesta inca ramane un loc unde revenim cu mare drag oricand.

Dino Parc se afla in Rasnov pe drumul ce leaga acest frumos oras de Poiana Brasov si pe acelasi drum care duce la deja faimoasa Cetate Rasnov. Pana la intrarea in tinutul dinozaurilor se poate ajunge pe jos in aproximativ 10-15 minute, sau cu trenuletul disponibil in parcarea amenajata de la baza muntelui pe care se afla cetatea.

Pretul biletelor de acces este de de 30 lei pentru adulti si 23 lei pentru copii intre 3-18 ani. Pensionarii si studentii platesc 24 de lei, iar grupurile de copii au si ele reduceri in functie de numarul de persoane. Programul este de la 10:00 la 17:30 in cursul saptamanii, vineri si sambata de la 10:00 la 18:30, iar duminica de la 10:00 la 18:00.

De cand am intrat prima data in acest taram al dinozaurilor si pana in prezent, nu am reusit sa ne plictisim o secunda aici pentru ca nazdravanii isi fac tot timpul alte povesti, traiesc de fiecare data cu alta intensitate momentele si intotdeauna pare atat de reala lumea in care pasim. Nu mai pun la socoteala si faptul ca minim trei luni dupa ce vizitam parcul, Rares si Calin sunt cei mai fiorosi dinozauri in viata inca 🙂

Avem si preferati atunci cand venim in parc. Diplodocusul si Tyrannosaurul sunt in topul preferintelor de fiecare data, insa Ankylosaurul si multi altii sunt intr-o lupta continua pentru locul 3 in top.

Eu sunt oricum ca pe o alta planeta de fiecare data cand ajungem la Dino Parc. Nici nu ma pasioneaza neaparat dinozaurii si nici nu le inteleg denumirile. Si nici nu pricep de ce copacii au fete si trebuie sa vorbesc cu ei.

De fiecare data insa, ma las fermecata fara doar si poate de povestile copiilor, in timp ce le admir entuziasmul si curiozitatea si ii las sa imi prezinte lumea prietenilor lor.

 

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord