Menu

Au trecut imediat si totusi atat de lent…

Am momente in care imi amintesc fiecare pas facut alaturi de tine si fiecare respiratie din timpul noptilor in care te-am strans la piept. Am si mai multe momente in care simt ca de cand te-ai nascut nu am respirat deloc pana acum.

Insa intre toate aceste momente sunt mii de amintiri pe care le avem impreuna si pentru care iti sunt atat de recunoscatoare.

Recunoscatoare pentru ca mi-ai dat sansa sa fiu o mama minunata de baieti.

Recunoscatoare pentru ca ai luat ce a fost mai bun de la fiecare dintre noi trei.

Recunoscatoare pentru ca azi esti curajos, ambitios, hotarat, vesel, iubaret, cu un suflet enorm si bland, dar si cel mai bun frate pe care Rares putea sa-l primeasca de la viata.

Nu am apucat sa scriu la timp despre emotiile care m-au incercat in preajma zilei tale de nastere, insa stiu ca tu simti intotdeauna acele emotii pe care eu le traiesc langa tine si in general langa voi.

Si chiar si asa o sa-ti spun ca am simtit fericire. Am simtit fericire pentru ca ultimii 7 ani au fost minunati. Au fost 7 ani memorabili, impliniti, plimbareti, plini de curiozitate si aventuri.

Am simtit si tristete si am facut-o pentru ca de ziua ta am fost intr-un moment al vietii in care am pus serviciul pe primul plan, iar vacanta voastra de vara si implicit ziua de nastere a Micului meu nu au fost chiar asa cum imi doream eu pentru voi.

Am simtit si iubire atunci cand ai venit plangand la mine sa-mi spui ca iti e dor sa dormim impreuna. Sa dormim impreuna fara ca eu sa mai pic lata de oboseala inainte sa ascult povestile tale si toate intamplarile din timpul zilei.

Am simtit si furie atunci cand mi-am dat seama ca sunt neputincioasa in fata dorintelor tale atunci cand muncesc.

Intr-un fel sau altul voi doi ati stiut intotdeauna sa scoateti din noi ce e mai bun, dar si ce e mai rau. Desi micuti, voi stiti mereu ce butoane sa apasati si unde sa umblati ca sa conectati firele potrivite.

Tu nu faci exceptie deloc si felul in care reusesti tu sa-mi arati parti din viata aceasta atat cu bune cat si cu rele este extraordinar.

Este extraordinar cum un copil de 7 ani ma copleseste cu doar un zambet. Cum un copil de varsta ta se poate certa cu mine cot la cot pentru a-si sustine argumentul intr-o discutie.

Cum nazdravanul acesta mic care esti tu, scoate demonii din mine cu incapatanarea si determinarea lui.

Cum fiecare imbratisare pe care mi-o oferi in cele mai cumplite momente, ma poate scapa de orice suparare. Cum orice zi in care ne ajuti prin casa la diferite treburi, ne face viata mai buna si sufletul mai plin cu optimism.

Desi esti cel mai mic, nu esti deloc in urma cu lectiile de viata invatate. Desi esti cel mai mic esti uneori cel mai curajos dintre noi. Desi esti cel mai mic ne cuprinzi pe toti trei in inima ta fara probleme.

 

Te iubim infinit, Micu’ nostru si-ti dorim multi ani extraordinari!

 

2022 – Intalnire de neuitat

2021 – Cel mai delicios Mic din lume

 

 

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord