Menu
Impreuna prin lume

Vederi nevandute ale Venetiei

Rasfoind prin pozele din anii trecuti, mi-am dat seama cat de dor imi este de concedii, de locuri frumoase care asteapta sa fie descoperite, de lucruri noi ce abia asteapta sa fie aflate si transmise oamenilor dornici de noi informatii.

Sunt colectionara de vederi si oriunde merg imi cumpar cel putin 2-3 pe care le pastrez apoi in cele doua cutii ale mele cu amintiri. Cel mai mult imi plac vederile mai putin comune, cu lucruri si locuri inedite. Nu mi s-a intamplat de multe ori sa gasesc ceva care sa ma surprinda si care sa ma faca sa revin in acel loc. Mai toate vederile sunt destul de previzibile, cu principalele obiective turistice si peisaje clasice.

Zilele trecute mi-am facut propriul meu set de vederi dupa ce am rasfoit Venetia. Poate si pentru ca am ajuns in superbul oras in luna ianuarie si am simtit un deja-vu. O sa-mi amintesc mereu de stradutele unice, inguste si colorate si de locurile faine pe care le-am vazut plimbandu-ma fara directie.

Aici puteti gasi si vederi din Murano si Burano, iar mai multe despre o vacanta in doi prin frumoasa Venetie sper sa reusesc sa scriu in curand.

 

 

 

 

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord