Menu
Rupte din viata

Un mozaic de emotii

Nu am gasit inca un cuvant suficient de bun care sa descrie ceea ce am simtit in timpul evenimentului Mastermind la care am fost ieri.

Am trecut prin tot felul de stari in doar trei ore si la sfarsit am plecat de acolo coplesita. Simteam fericire, tristete, curiozitate, furie, curaj, aveam foarte multe intrebari, eram revoltata, dar in acelasi timp eram constienta.

Constienta de absolut tot ce simteam si mai ales de ceea ce auzisem.

Cred ca de fapt despre asta a fost evenimentul de ieri in cazul meu. Despre constientizare. Despre faptul ca am auzit acolo lucruri pe care le stiam in teorie, insa povestile invitatilor si felul in care acele lucruri marunte de care mai auzisem si inainte au fost puse intr-o perspectiva total noua mie, mi-au redeschis ochii si m-au facut sa ma adun nitel si sa ma confrunt cu mine.

Felul in care fiecare si-a spus povestea plecand de la o simpla „porunca” m-a pus pe ganduri. Poate si pentru ca aproape toti au venit cu povesti personale. Au venit cu povesti reale ce au avut un mare impact asupra noastra, a tuturor celor din sala. Stiu asta pentru ca am ras impreuna, am plans impreuna, ne-am uitat intrebator unii la altii si asta in timp ce le sorbeam invitatilor povestile de viata.

In plus, pe mine m-au facut sa ma gandesc la un “ce-ar fi daca”, sa ma intreb “de ce nu-ti dai voie”, sa ma revolt pentru ca “si eu pot”, sa-mi amintesc ca „am trecut si eu prin asta”, sa nu ma mai critic asa aspru, sa ma implic mai mult. Sa fac si sa ofer. Sa simt si sa traiesc. Sa (ma) judec mai putin si sa (ma) iubesc mai mult.

Si jur ca stiam teoria perfect inca de dinainte sa calc pragul evenimentului, insa asa e-n viata: pana nu te loveste ceva puternic precum trenul ca sa si constientizezi in ce fel se aplica toata acea teorie si mai ales ce rezultate poate avea asupra ta, degeaba ai invatat perfect lectia.

Am stat ceva sa ma gandesc cam care ar putea sa fie cea de-a unsprezecea porunca in viata mea. Cel mai probabil ca in acest moment este – „Fa oameni din copiii tai, iubindu-i si fiind acolo!„.

Daca se va schimba peste cativa ani?

Probabil ca da, insa momentan pe asta o am si ma tin de ea asa cum pot eu mai bine.

Evenimentul de ieri nu m-a facut sa-mi schimb porunca, dar m-a facut sa-mi iau in calcul cateva lucruri mici in plus. Lucruri mici care sunt convinsa ca vor aduce cu ele schimbari maaaari.

Mai jos las a unsprezecea porunca a fiecarui invitat de la Mastermind, pentru ca imi doresc sa-mi pot aminti intotdeauna toate emotiile prin care am trecut in aceasta zi de 11.11 si totul datorita oamenilor misto de la Mozaic Media. care organizeaza astfel de evenimente.

Adrian Telespan

Sa nu crezi, Mama, in porunci, pentru ca un Tata ideal nu o sa-ti porunceasca nimic, niciodata!

Gelu Duminica

Sa crezi in celalalt mai mult decat crede el in el insusi!

Oana Pellea

Fii fericit!

Alex Zamfir

Iubeste-te pe tine in primul rand, asa cum l-ai iubi pe Dumnezeu!

Gabriela Dima

Fa-ti jumatatea ta si Universul va avea griija de restul!

Radu Hossu

Puterea e la tine!

Maria Olaru

Fii curajos!

Ciprian Mihail

Sa ai curajul de a spune NU!

Camelia Sucu

Fii bun!

Valentina Vesler

Cauta-ti inima!

Antoanela Curici

Ai grija de corpul tau si de tine, testeaza-te!

 

Niciun Comentariu

    Lasă un Răspuns

    Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Vezi detalii
    Sunt de acord